مزیت مشاوره با وکیل کیفری
مسائل کیفری، بسیار گسترده و پیچیده است و بدون مشورت با مشاور کیفری، رویارویی با این مسائل کار آسانی نیست. ممکن است افراد، دچار اشتباهاتی شوند. یک مشاور حقوقی کیفری تلفنی، میتواند در کوتاهترین زمان پرونده چنین افرادی را مورد بررسی قرار داده و مناسبترین راهکارهای مواجه با شرایط را برای متهمان و شاکیان شرح دهد.
مشاوره با وکیل کیفری در مواردی که شخص دچار اشتباهی شده و از قانون سرپیچی کرده است و یا از دیگری شکایت دارد، به روند پیشرفت پرونده افراد سرعت میبخشد. برخی از مزیتهای مشاوره کیفری عبارتند از:
1. دانش حقوقی
مشاوره وکیل کیفری آنلاین موجب پاسخگویی هرچه سریعتر وکلا به موکلانشان میشود. وکلا دانش جامعی در مورد قوانین مربوط به جرایم مختلف دارند و تجربه کافی را نیز در دفاع از موکلان خود کسب کردهاند. با مشاوره کیفری آنلاین میتوانید تجربیات و دانش هر وکیل را مورد بررسی قرار داده و در نهایت با وکیل مورد نظر خود مشورت نمایید.
2. دفاع تخصصی
مشاوره با وکیل کیفری دیدگاه شما در مورد موقعیت پیش رویتان را اصلاح میکند. بدین ترتیب با ابعاد مختلف موقعیت آشنا شده و موفق به دفاع قدرتمندتری از خود خواهید بود. علاوه بر این، در مشاوره کیفری تلفنی در مورد قوانین مرتبط با جرایم شفافسازی میشود و عباراتی که میبایست برای دفاع استفاده کنید نیز برایتان مشخص خواهد شد.
3. جلوگیری از استرس و تنش
معمولا عدم آشنایی افراد با محکومیتهای کیفری در موقعیتهای اولیه، موجب ایجاد تنشهای روحی و روانی در آنها میشود. مشاوره تلفنی وکیل کیفری تا حد زیادی این تنشها را رفع میکند. در مشاوره کیفری تلفنی با شفافسازی ابعاد مختلف موقعیت، نوعی حس تسلط بر موقعیت بر شما حاکم میشود و به اضطرابهای ناگهانی شما پایان میدهد. لذا توصیه میشود در مواجه ناگهانی با شرایط حقوقی کیفری، بدون اینکه تسلط خود را از دست بدهید با یک مشاور کیفری خبره تماس بگیرید
4. حفظ حقوق اشخاص
مشاوره وکیل کیفری اجاره نمیدهد حقوق موکلان به علت عدم آشنایی با ضوابط قانونی پایمال شود. در بسیاری از پروندههای کیفری عدم آشنایی شاکی و یا متهم با جزئیات قانون موجب بروز رفتارها و سخنانی میشود که در نهایت به پایمال شدن حقوق یکی از طرفین منجر خواهد شد. در مشاوره حقوقی کیفری آنلاین یا تلفنی، اولین سوالاتی که مشاور از شما خواهد پرسید در مورد جزئیات موقعیت کیفری است. هرچه جزئیات بیان شده توسط شما در جلسات مشاوره دقیقتر باشد، مشاور نیز میتواند موقعیت شما را بهتر درک کند. در نهایت مشاور شما را به وکیلی خبره در زمینه موقعیت کیفری ارجاع میدهد.
انواع مشاوره حقوقی کیفری:
مشاور حقوقی وکیل کیفری به شاکیان در تشخیص جرم طرف مقابل کمک کرده و راهکار شکایت و پیگیری جرایم را از طریق دادگاه شرح میدهد. به عملی که در قانون برای انجام آن مجازات در نظر گرفته شده است، جرم گفته میشود. جرایم کیفری به دو دسته عمومی و خصوصی تقسیم میشوند. جرایم عمومی، جرایمی هستند که باعث برهم زدن نظم جامعه و جریحهدار شدن افکار عمومی میشوند. این موارد، از طریق دادستان پیگیری میشود. جرایم خصوصی نیاز به شاکی خصوصی دارد و در صورت رضایت شاکی، پرونده مختومه میشود.
انواع جرایم کیفری
جرایم کیفری، انواع مختلفی دارند:
1. جرایم کیفری شخصی
جرایم شخصی، باعث آسیب جسمی یا روحی به افراد دیگر میشوند. این جرایم به دو دسته قتل و دیگر جرایم خشونت آمیز تقسیم میشوند و شامل موارد زیر هستند:
- آتش سوزی
- ضرب و شتم
- آدم ربایی
- کودک آزاری
- تجاوز جنسی
2. جرایم علیه اموال
این جرایم، جرایمی هستند که باعث دخالت در اموال دیگران میشوند و ممکن است آسیب جسمی و روحی نیز به فرد دیگری وارد شود. موارد زیر از اقسام این جرایم است:
- جعل
- کلاهبرداری
- سرقت
- خیانت در امانت
- فروش مال غیر
3. جرایم مالی
منظور از این جرایم، مواردی است که باعث فریب و کلاهبرداری میشود. از انواع این جرایم میشود. موارد زیر را نام برد:
- باج گیری
- پولشویی
- اختلاس
- کلاهبرداری
- فرار مالیالتی
- جرایم سایبری
4. جرایم رایانه ای
در این جرایم، فرد از طریق کامپیوتر، به انجام عمل مجرمانه اقدام میکند و به صورت غیر قانونی به حریم خصوصی افراد، وارد میشود. این جرایم شامل موارد زیر است:
- انواع جاسوسیهای کامپیوتری
- کلاهبرداریهای کامپیوتری
- جعل کامپیوتری
- جرایم علیه عفت و اخلاق
5. جرایم سایبری و اینترنتی
این جرایم، در فضای وب اتفاق میافتد و تحت پیگرد قانونی قرار میگیرد.
مشاور حقوق کیفری، در این حوزهها فعالیت میکند. او میتواند لایحههای مورد نیاز را تنظیم و به افراد، در پیگیری دعاوی کمک کند. بعد از مشاوره حقوقی کیفری، با توجه به مشکل، فرد به یک وکیل مرتبط، ارجاع داده میشود.
ثبت دادخواست الکترونیکی