ارتباط با وکلا و مشاوران حقوقی دریافت ابلاغیه الکترونیکی

معنی ابلاغیه الکترونیکی چیست؟

برای جواب دادن به این سوال که ابلاغیه الکترونیکی چیست؟ یا ابلاغیه ثنا چیست؟ در ابتدا باید ابلاغیه را معنا کنیم. در تعریفی ساده، معنی ابلاغیه همان پیامی می‌باشد که به صورت رسمی به منظور اعلام کردن موضوعی مشخص، برای یک یا چند نفر ارسال می‌‌شود. اگر خواسته باشیم معنی ابلاغ و ابلاغیه را در معنای لغوی توضیح بدهیم، باید موارد زیر را عنوان کنیم:

ابلاغ: با توجه به فرهنگ فارسی عمید، ابلاغ به معنی رساندن نامه یا پیام به کسی می‌باشد. در بحث حقوقی، ابلاغ به معنی رساندن نامه‌ های قضائی به گیرنده، به ‌وسیله مامور می‌باشد.

ابلاغیه: ابلاغیه یعنی حکم و یا دستوری که از طرف یک مقام رسمی صادر شده باشد. (یا، به برگه‌ای که از سوی مقامات ذی صلاحیت صادر شود و مطلبی را ابلاغ کنند، ابلاغیه گفته می‌شود.)

در ماده ۱۷۵ قانون آیین دادرسی کیفری که در سال ۱۳۹۲ در کشور مصوب شد، اوراق قضائی که از طرف قوه قضائیه ابلاغ می‌شود، باید به صورت مخابراتی و یا الکترونیکی ابلاغ شود. در نتیجه، برگه ‌های کاغذی ابلاغ که از قوه قضائیه به دست اشخاص می‌رسید، حذف گردید.

ارتباط با وکلا و مشاوران حقوقی ابلاغیه الکترونیکی

تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور

۰۲۱۷۰۷۰۵۸۸۲ – ۰۲۱۷۰۷۰۵۸۸۳

مشاوره تلفنی از خط ثابت 02170705882
مشاوره تلفنی تماس با تلفن ثابت 02170705882 02170705883
مشاوره تلفنی از خط ثابت 02170705882

نکات مهم در رابطه با مشاهده ابلاغیه الکترونیکی سامانه ثنا

1- ورود ابلاغیه به حساب کاربری افراد در سامانه ثنا یا سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک، به معنی ابلاغ قانونی می‌باشد و آثار قانونی خود، مثل تاریخ ابلاغ را به دنبال خواهد داشت. حتی اگر ابلاغیه توسط کاربر، باز و مشاهده نشده باشد.

2- در شرایطی که یکی از ابلاغیه های مربوط به دادخواست، وقت جلسه دادرسی و رای صادر شده، به وسیله مخاطب ابلاغیه، مشاهده شود، رای نسبت به وی حضوری محسوب می‌شود و در نتیجه، آن فرد حق وا خواهی از رای صادر شده را نخواهد داشت. حتی اگر در هیچ یک از جلسات دادگاه، حاضر نشده باشد.

3- معمولا، هم زمان با ارسال ابلاغیه الکترونیکی سامانه ثنا برای مخاطب، یک پیامک هم به شماره همراه وی ارسال می‌شود اما گاهی اوقات به علت اشکال در سیستم قوه قضائیه یا مخابرات، امکان دارد که این پیامک با تاخیر ارسال شود و یا اینکه ارسال نشود. در این شرایط، تاریخ ابلاغ، تاریخ ورود ابلاغیه الکترونیکی سامانه ثنا به حساب کاربری آن شخص در سامانه ثنا خواهد بود. با توجه به این نکته، پیشنهاد می‌شود که با چک کردن مرتب ابلاغیه های جدید وارد شده به حساب کاربری خودتان در سامانه ثنا، از ایجاد چنین مشکلاتی در سامانه ثنا جلوگیری کنید.

4- اگر ابلاغیه، حاوی الزام به انجام دادن کاری در مهلت خاص و مشخصی باشد، مثل اعتراض به نظر کارشناس و یا اعتراض به رای، کاربران باید، در اولین فرصت، به دریافت و چاپ ابلاغیه اقدام کنند و با در دست داشتن نسخه چاپی ابلاغیه الکترونیکی سامانه ثنا و با مراجعه کردن به موقع به دفاتر خدمات قضائی یا شعبه دادگاه، از ضایع شدن حقوق قانونی خود جلوگیری کنند.

از کجا بفهمیم پیامک ابلاغیه جعلی است ؟

تشخیص جعلی بودن پیامک ابلاغیه الکترونیکی بسیار مهم است تا از فریب و سوء استفاده جلوگیری شود. برای این منظور می‌توانید به موارد زیر توجه کنید:

  • بررسی شماره ارسال‌کننده:

    پیامک‌های ابلاغیه الکترونیکی از سر شماره ADLIRAN ارسال می شوند. اگر شماره ارسال‌کننده ناشناس یا غیر معمول است، می‌تواند نشانه‌ای از جعلی بودن پیامک باشد.

 

  • بررسی لینک‌ها:   

لینک‌های موجود در پیامک را با دقت بررسی کنید.  لینک‌های کوتاه شده یا غیر معمول می‌تواند نشانه‌ای از فیشینگ باشد. قبل از کلیک روی هر لینک ناشناس، می‌توانید از ابزارهای بررسی لینک استفاده کنید تا از سلامت و امنیت آنها اطمینان حاصل کنید.

  • محتوای پیامک:

پیامک‌های رسمی معمولاً با ادبیات و فرمت خاصی نوشته می‌شوند. وجود اشتباهات املایی و گرامری می‌تواند نشان‌دهنده جعلی بودن پیامک باشد. پیامک‌های رسمی معمولاً حاوی اطلاعات کامل و دقیق هستند و به ندرت درخواست اطلاعات شخصی یا مالی می‌کنند.

  • بررسی از طریق سامانه‌های رسمی:

    از طریق سامانه‌های رسمی و معتبر مانند سامانه ابلاغ قضایی یا سامانه‌های مشابه که توسط نهادهای دولتی ایجاد شده‌اند، وضعیت ابلاغیه خود را بررسی کنید.

با توجه به این نکات و داشتن دقت کافی، می‌توانید از دریافت پیامک‌های جعلی و سوء استفاده‌های احتمالی جلوگیری کنید.

نمونه پیامک جعلی سامانه ثنا

نمونه‌ای از یک پیامک جعلی که به نام سامانه ثنا ارسال می‌شود ممکن است به این شکل باشد:

در این نمونه پیامک جعلی، چندین نشانه هشدار وجود دارد که به شما کمک می‌کند تا آن را شناسایی کنید:

۱- لینک غیر معتبر:

لینک موجود در پیامک به یک آدرس نامعتبر یا غیر رسمی اشاره دارد. لینک‌های رسمی سامانه ثنا باید شامل دامنه معتبر و شناخته شده‌ای می باشند.

۲- سرشماره مشکوک:

سرشماره پیامک یک شماره ناشناس و غیر رسمی می باشد. سرشماره سامانه ثنا ADLIRAN می باشد.

۳- فرمت و ادبیات پیام:

پیامک‌های رسمی معمولاً با ادبیات و فرمت خاصی نوشته می‌شوند. اشتباهات املایی، گرامری یا استفاده از زبان غیر رسمی می‌تواند نشانه‌ای از جعلی بودن پیامک باشد.

۴- عدم وجود اطلاعات دقیق:

پیامک‌های رسمی معمولاً شامل اطلاعات کامل و دقیقی مانند نام فرستنده، شماره پرونده، و لینک معتبر برای پیگیری هستند. عدم وجود این اطلاعات یا ناقص بودن آن‌ها می‌تواند نشانه جعلی بودن باشد.

نکات ایمنی:

  • هرگز روی لینک‌های مشکوک کلیک نکنید: قبل از کلیک روی هر لینکی، آن را با دقت بررسی کنید.
  • با شماره‌های رسمی تماس بگیرید: در صورت تردید، مستقیماً با شماره‌های رسمی سامانه ثنا تماس بگیرید.
  • از ابزارهای بررسی لینک استفاده کنید: از ابزارها و وب‌سایت‌های معتبر برای بررسی امنیت لینک‌ها استفاده کنید.

با رعایت این نکات می‌توانید از افتادن در دام پیامک‌های جعلی جلوگیری کنید.

مشاوره ثبت دادخواست الکترونیکی

ثبت نام سامانه ثنا پلتفرم مدرسه زندگی
ثبت نام سامانه ثنا
تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور 02170705882

ارتباط با وکلا و مشاوران حقوقی دریافت ابلاغیه الکترونیکی

ثبت دادخواست الکترونیکی پلتفرم مدرسه زندگی
ثبت دادخواست الکترونیکی
تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور 02170705882

در صورتی که تلفن ثابت در دسترس شما نمی باشد شماره تماس خود را ارسال نمائید مشاوران سامانه در اسرع وقت با شما تماس می گیرند. مشاوران سامانه مرکز تماس راهنما متعهد و دارای مجوز از مراکز ذیصلاح می باشند.

مشاوره تلفنی تماس با تلفن ثابت 02170705882 02170705883
فهرست