ارتباط با مشاوران و متخصصان منابع انسانی

دوره کارآموزی

دوره‌های کارآموزی بخشی جدایی ناپذیر از توسعه حرفه‌ای در کسب و کارهای مدرن هستند و می‌توانند پلی بین تئوری دانشگاهی و تجربه عملی و دنیای واقعی بزنند. هدف از طراحی دوره‌های کارآموزی اینست که فرصتی برای کارجویان کم سابقه یا فارغ التحصیلان فراهم شود تا بتوانند شغلی که دوست دارند را بصورت عملی تجربه کنند.

کارآموزی (Internship) یک تجربه حرفه‌ای برای یادگیری و تجربه است، جایی که فرصت کار معنادار و عملی مرتبط با رشته تحصیلی یا علاقه شغلی شما برایتان فراهم می‌شود. در دوره‌های کارآموزی افراد فرصت کاوش، توسعه شغلی و یادگیری مهارت‌های جدید را پیدا می‌کنند.

این دوره‌ها موقت و آزمایشی هستند؛ به این معنا که ممکن است سه تا شش ماه طول بکشند و پس از آن گاهی افراد به عنوان کارمند در همان شرکت استخدام شده یا برای استخدام در شرکت‌های دیگر اقدام می‌کنند.

ارتباط با مشاوران و متخصصان منابع انسانی

تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور 02170705882- 02170705883

مشاوره تلفنی از خط ثابت 02170705882
مشاوره تلفنی تماس با تلفن ثابت 02170705882 02170705883
مشاوره تلفنی از خط ثابت 02170705882

دوره‌های کارآموزی برای چه افرادی مناسب هستند؟

دوره‌های Internship عمدتاً برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مناسب باشد. همه این افراد در ذهنشان یک شغل برای خودشان متصور هستند و در مورد آن تحقیق می‌کنند، اما نمی‌دانند از کجا شروع کنند! بهترین نقطه شروع برای ورود به بازار کار , کاوش در شغل مورد علاقه‌تان همین دوره‌های کارآموزی است.

همینطور گاهی اوقات، افراد به دنبال تغییر شغل یا ورود مجدد به دنیای کار، پس از یک وقفه طولانی هستند، این افراد هم می‌توانند در دوره‌های کارآموزی شرکت کرده و تجربه لازم برای حضور دوباره در دنیای کسب و کار را پیدا کنند.

دوره جامع آموزش ورود به کار آژانس های مسافرت هوایی

مزایای شرکت در دوره‌های Internship

دوره کارآموزی فرصت فوق‌العاده‌ای است و مزایای زیادی هم برای کارجویان دارد. وقتی شما بدون هیچ سابقه کاری و برای اولین بار می‌خواهید در بازار کار فعالیت کنید، دوره کارآموزی شما را برای ورود حرفه‌ای به صنعت آماده می‌کند. در ادامه برخی از مهم‌ترین مزایایی که این دوره‌ها برای کارجویان دارند را بررسی می‌کنیم.

  1. کسب تجربه عملی: یکی از مهم‌ترین مزایای دوره کارآموزی، فرصت تجربه عملی است. کارآموزان در این دوره‌ها فرصتی پیدا می‌کنند تا در محیط واقعی کار قرار بگیرند و مهارت‌های خود را در عمل به کار گرفته و تقویت کنند. در فضای کارآموزی شما بخش زیادی از دانشی که نیاز دارید را می‌آموزید و همزمان آن را در تسک‌ هایی که به شما داده می‌شود به کار می‌گیرید.
  2. کاوش در مسیر شغلی: شرکت در Internship به شما کمک می‌کند که دید مشخص و واضحی از آینده و مسیر شغلی خود به دست بیاورید، بدانید در آینده در چه موقعیت‌ها و چه شرکت‌هایی می‌توانید کار کنید و حتی به چه سقفی از درآمد خواهید رسید.
  3. توسعه مهارت‌های نرم: دوره‌های کارآموزی می‌توانند به کارآموزان کمک کنند تا مهارت‌های نرم خود را در زمینه‌های مختلف توسعه دهند. کارآموزان در این دوره‌ها با چالش‌های واقعی کار آشنا می‌شوند و می‌توانند از دانش و تجربه همکاران خود بهره‌مند شوند.
  4. افزایش شانس استخدام: شرکت‌هایی که دوره‌های کارآموزی برگزار می‌کنند، معمولاً کارآموزانی را که عملکرد خوبی داشته‌اند، پس از اتمام دوره به عنوان کارمند استخدام می‌کنند. بنابراین، شرکت در کارآموزی می‌تواند شانس کارجویان را برای یافتن شغل افزایش دهد.
  5. فرصت‌های شبکه سازی: دوره‌های کارآموزی شما را به اتمسفر صنعت و افرادی که در آن هستند، نزدیک می‌کند. شما با کارآموز شدن می‌توانید با افراد بیشتری آشنا شده و از تجربیاتشان استفاده کنید، از آن‌ها مشاوره بگیرید یا فرصت‌های همکاری بیشتر برای خودتان ایجاد کنید.

دوره‌های کارآموزی چه انواعی دارند و چگونه برگزار می‌شوند؟

دوره‌های Internship به اشکال مختلفی برگزار می‌شوند که هر یک ساختار و نحوه عملکرد منحصر به فرد خود را دارند. بهتر است قبل از انتخاب یک دوره کارآموزی، از انواع مختلف آن‌ها و نحوه برگزاری هر کدام آگاه باشید.

  • دوره‌های Internship با حقوق: در این دوره‌های کارآموزی، کارورزان به ازای ساعات کاری خود، دستمزد دریافت می‌کنند. همینطور این دوره‌ها می‌توانند پاره وقت یا تمام وقت باشند، برخی از آن‌ها در تعطیلات تابستانی برگزار می‌شوند که برای دانشجویان مناسب‌تر است.
  • دوره‌های کارآموزی بدون حقوق: این دوره‌های کارآموزی بدون پرداخت دستمزد است اما ممکن است موسسه برگزار کننده، گواهینامه‌های معتبری را در پایان دوره به شما ارائه کند که برای استخدام در شرکت‌ها بتوانید از آن‌ها استفاده کنید.
  • دوره‌های Internship مجازی: در این دوره‌های کارآموزی محل زندگی شما مهم نیست و نیازی به حضور فیزیکی شما در محل کار ندارید. از هر شهری می‌توانید در این دوره‌ها شرکت کنید و اغلب برای مشاغلی مورد استفاده قرار می‌گیرد که امکان دورکاری برای آن‌ها باشد. این دوره‌ها به شدت به ابزارهای ارتباطی دیجیتال مانند اینترنت، ایمیل و پلتفرم‌های ویدئو کنفرانس ‌وابسته هستند.
  • دوره‌های کارآموزی رایگان: کاراموزی رایگان یعنی شما برای شرکت در این دوره‌ها پولی پرداخت نخواهید کرد. اغلب شرکت‌هایی که دوره‌ها را رایگان برگزار می‌کنند، کارجویان را در شرایط کار قرار داده و برایشان تسک تعریف می‌کنند. کارجویان در کنار یک منتور آموزش دیده و وظایف‌ شان را انجام می‌دهند.
  • دوره‌های کارآموزی غیر رایگان: همانطور که از عنوان این دوره پیداست، شرکت‌هایی که این دوره‌ها را برگزار می‌کنند، هزینه آموزش‌ها و کلاس‌هایی که برای کارجویان برگزار می‌کنند را دریافت می‌کنند.

نکته: توجه کنید که ممکن است برخی از دوره‌‌های کارآموزی ترکیبی از این انواع گفته شده باشند. به عنوان مثال دوره کارآموزی رایگان با حقوق یا غیر رایگان مجازی.

برای یافتن یک دوره Internship خوب، بهتر است نکات زیر را در نظر بگیرید:

۱. هدف خودتان را مشخص کنید

حتما قبل از اینکه وارد دوره بشوید، علایق و اهداف شغلی خودتان را شناسایی کنید و درمورد شغل‌هایی که دوست دارید تحقیق کنید. اگر فکر می‌کنید برنامه‌نویسی را دوست دارید بهتر است قبل از ثبت نام در دوره، اطلاعات خودتان را در مورد این شغل بالا ببرید، مثلا بدانید برنامه‌نویسی چه انواعی دارد؟  درآمد یک برنامه‌نویس در چه بازه‌ای است؟ یک برنامه نویس باید چه مسیر شغلی را طی کند؟

۲. تحقیق در مورد شرکت‌ برگزار کننده

به دنبال شرکت‌هایی باشید که به ارائه دوره‌های کارآموزی با کیفیت معروف هستند. شرکت‌هایی که هم خودشان شناخته شده و قابل اعتماد باشند و هم کارآموزان قبلی از آن‌ها راضی بوده‌اند. وب‌سایت‌های شرکت‌های برگزار کننده را بررسی کرده و با هم مقایسه کنید.

۳. شبکه‌سازی فعال داشته باشید

بهتر است همیشه در رویدادهای مربوط به صنعت مورد علاقه‌تان و جلسات و گردهمایی‌هایی که برگزار می‌شود، شرکت کنید. با افراد پیشکسوت در این شغل صحبت کرده و در مورد دوره‌های کارآموزی و تجربه‌های آن‌ها بپرسید. همینطور لینکدین هم می‌تواند پلتفرم ارزشمندی برای ارتباط با متخصصان و شرکت‌ها باشد.

۴. اهداف بلندمدت خود را تعیین کنید

هنگام بررسی یک دوره Internship مطمئن شوید که آن دوره کارآموزی، شما را به همان جایی که می‌خواهید می‌رساند. بهتر است آن دوره، اهداف خودش را دقیق و مشخص برای شما بیان کرده باشد و برایتان شرح دهد که پس از این دوره شما چه مهارت‌هایی بدست می‌آورید و در کدام بخش از صنعت می‌توانید مشغول به کار شوید.

۵. رزومه مناسبی بسازید

اغلب دوره‌های کارآموزی نیاز به پیش زمینه دارند و شما برای ورود به آن‌ها باید تا حدودی با شغل و مهارت‌های موردنیازش آشنا باشید. به همین دلیل بهتر است قبل از دوره روی مهارت‌های خود کار کرده و در قدم بعدی طوری این توانایی‌ها و مهارت‌ها را در رزومه خودتان بیاورید تا به آن شرکت نشان دهید کاندید مناسبی برای Internship هستید.

۶. برای مصاحبه آماده شوید

شرکت در برخی از دوره‌های کارآموزی نیاز به گذشتن از آزمون ورودی یا مصاحبه دارد. از آنجایی که شرکت‌های برگزار کننده دوره Internship برنامه دارند تا از بین کارآموزان، کارمندان آینده خود را انتخاب کنند، مصاحبه‌هایی را ترتیب می‌دهند تا با روحیات، مهارت‌های نرم و توانایی‌های کارآموز آشنا شده و اگر با فرهنگ سازمانی شرکت هماهنگی داشت، او را برای گذراندن دوره تایید صلاحیت کنند.

۷. درآمد دوره را در نظر بگیرید

شرایط و مزایایی که دوره‌ها برای شما دارد را مقایسه کرده و سبک‌ سنگین کنید. ممکن است یک دوره کارآموزی حقوق بیشتری بپردازد اما تضمینی برای استخدام نداشته باشد یا شرکت معتبری نباشد. اما یک شرکت معتبر و خوشنام، حقوق کمتری بپردازد. شما بهتر است در این موقعیت سرفصل‌هایی که در هر دوره می‌آموزید را در نظر بگیرید و مقایسه کنید که کدامیک برای شما سود بیشتری دارد.

مشاوره جذب و استخدام پلتفرم مدرسه زندگی
مشاوره جذب و استخدام
تماس با تلفن ثابت از سراسر کشو 02170705882

دسترسی سریع و آسان به مشاوران متخصص

مشاوره طراحی رزومه حرفه ای پلتفرم مدرسه زندگی
مشاوره طراحی رزومه حرفه ای
تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور 02170705882

در صورتی که تلفن ثابت در دسترس شما نمی باشد شماره تماس خود را ارسال نمائید مشاوران سامانه در اسرع وقت با شما تماس می گیرند. مشاوران سامانه مرکز تماس راهنما متعهد و دارای مجوز از مراکز ذیصلاح می باشند.

سامانه جذب با ما
فهرست