چرا باید از مشاوره حقوقی خانواده کمک بگیریم؟
ناآگاهی افراد و دانش کم آنها در حوزه حقوق خانواده، عاملی برای بروز مشکلات حقوقی در خانواده است. چنانچه افراد آگاهی کافی نسبت به این حقوق داشته باشند، حل و فصل مشکلات برایشان بسیار ساده تر خواهد شد و هیچ یک ضرر و زیانی را متحمل نمیشوند. به این جهت پیشنهاد میشود افراد در زمینه مسائل حقوقی خانواده با مشاوران حقوقی خانواده در ارتباط باشند. از این طریق پاسخ به سؤالات حقوقی خانواده خود را دریافت خواهند کرد.
افراد کم و بیش در جریان هزینه های بالای دادرسی از طریق گرفتن وکیل خانواده هستند. این هزینهها یکی از دغدغههای اصلی زنان و مردانی است که پا در میدان احقاق حقوق خود در اختلافات خانوادگی میگذارند. در چنین مواقعی برای کاهش بار هزینه مشاوره خانواده، بهترین گزینه انتخاب یک مشاور حقوقی خانواده خوب و کمک گرفتن از دانش و تجربه اوست. این مشاوران به سبب تجربهای که در پروندههای متعدد کسب کردهاند و نیز آگاهی و تخصصشان میتوانند به بهترین شکل مسیر پیش رویتان را روشن کنند. با دریافت مشاوره حقوقی خانواده رایگان هم هزینه خدمات وکلای دادگستری کاهش مییابد و هم با دید کاملتری نسبت به اوضاع و راهکارهای احقاق حقوق، کار خود را پیش خواهید برد. لازم به ذکر است که مشاور حقوقی خانواده به مشاور وکیل خانواده نیز شناخته میشود. حوزه فعالیت و هزینه خدمات وکیل یا مشاور حقوقی خانواده با وکلای دادگستری متفاوت است.
چه زمانی به مشاوره حقوقی خانواده مراجعه کنیم؟
به طور کلی افراد در دو زمان به بهرهگیری از خدمات وکیل مشاوره حقوقی خانواده میاندیشند. یکی قبل از طرح دعوا و شکایت و دیگری، بعد از آن. مشاوران حقوقی خانواده در هر دو حالت میتوانند راهنماییهای تخصصی و بسیار کارسازی را به مراجعان ارائه نمایند. هرچند که بهترین زمان برای مراجعه به این مشاوران، قبل از اعاده دعوا است. در واقع وقتی که فرد با توجه به شرایط خود و مشکلات حادث شده، در جریان مسائل حقوقی خانواده قرار داشته باشد، طرح دعوا از مسیر صحیح را خواهد یافت.
انواع مشاوره حقوقی امور خانواده
مشاوره حقوقی خانواده انواع مختلفی دارد که بنا به درخواست مراجعه کنندگان صورت میپذیرد. در مجموعه پلتفرم مدرسه زندگی به عنوان یک مرکز مشاوره خانواده انواع مشاوره حقوقی خانواده رایگان، آنلاین و تلفنی توسط کارشناسان مجرب این حوزه انجام میگیرد. در ادامه برخی از حوزههای فعالیت این مشاوران آورده شده است.
حوزههای مربوط به مشاوره حقوقی خانواده
حوزههای فعالیت مشاور حقوقی خانواده به شرح زیر است:
- شکایات حقوقی خانواده
- تعهدات مالی مرد به زن: حقوقی مثل نفقه، مهریه، اجرت المثل و …
- استرداد جهیزیه
- حضانت فرزندان و نحوه ملاقات با آنها
- دعاوی و شکایات مرتبط با نسب
- رشد
- مباحث ولایت قهری
- مسائل مربوط به قیومیت
- طلاق و رجوع از طلاق
- حقوق تمکین
- تنظیم کردن سند رسمی ازدواج
- نحله
- دعاوی هدایای نامزدی
- مسائل مربوط به تغییر جنسیت
- درخواست سرپرستی کودکان بیسرپرست