وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در راستای کمک به جویندگان کار، اقدام به راه اندازی سایت و سامانه ای مخصوص، تحت عنوان سامانه جامع کاریابی وزارت کار نموده و تنها افرادی می توانند از خدمات و امکانات این سامانه، بهره مند گردند که با نحوه کار با آن، آشنا باشند.
لذا در مقاله حاضر، سامانه جامع کاریابی وزارت کار نحوه ورود و ثبت نام در آن، بررسی گردیده و پس از صحبت از امکانات این سایت، نحوه دسترسی به لیست کاریابی های مورد تایید وزارت کار، توضیح داده شده است.
در معرفی سامانه جامع کاریابی وزارت کار باید گفت، این سامانه، توسط وزارت کار، رفاه و تعاون اجتماعی، در راستای کمک به افراد جویای کار، همچنین، تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به کارجویان و کاهش هزینه خدمات کاریابی، راه اندازی شده است.
افراد جویای کار می توانند با مراجعه به آدرس این سامانه، از خدمات و امکانات تعبیه شده در آن، بهره مند گردند و به آدرس کاریابی های داخلی و خارجی، کاریابی های تخصصی دریایی، کاریابی های الکترونیکی و کاریابی های منتخب برای بیمه بیکاری، دسترسی یابند.
سامانه جامع خدمات اشتغال کشور با هدف ارائه خدمات الکترونیکی، در زمینه اشتغال، ایجاد شده است
ورود به سایت کاریابی وزارت کار
استفاده از خدمات و امکانات سامانه جامع کاریابی وزارت کار مستلزم ورود به این سامانه است. برای ورود به سایت کاریابی وزارت کار کافی است متقاضی، آدرس سایت را در مرورگر خود، جستجو نماید تا به صفحه ای مورد نظر هدایت گردد.
پس از ورود به سامانه جامع کاریابی وزارت کار فرد می تواند به خدمات و امکانات این سامانه، دسترسی یابد و با کلیک برروی گزینه خدمت مد نظر خود، از آن، بهره مند گردد. در ادامه، ثبت نام در سایت کاریابی وزارت کار بررسی خواهد شد.
ثبت نام در سایت کاریابی وزارت کار
یکی از پرسش هایی که از سوی متقاضیان استفاده از خدمات و امکانات سامانه جامع کاریابی وزارت کار مطرح می گردد، مبنی بر این است که آیا بهره مندی از امکانات این سامانه، نیازمند ثبت نام و تشکیل حساب کاربری، در آن است و در صوت مثبت بودن پاسخ، مراحل ثبت نام در سایت کاریابی وزارت کار چیست؟
در پاسخ به پرسش مطروحه باید گفت، برای استفاده از خدمات و امکانات سامانه جامع کاریابی وزارت کار نیازی به ثبت نام در سایت سامانه، نمی باشد و افراد می توانند، پس از ورود به سایت کاریابی وزارت کار، از خدمات و امکانات آن، بهره مند شوند.
امکانات سامانه جامع کاریابی دولت
در بخش های قبلی مقاله، سامانه کاریابی دولت یا سامانه کاریابی وزارت کار معرفی گردید. در این تیتر از مقاله، امکانات این سامانه، بررسی خواهد شد. امکانات سامانه جامع کاریابی دولت عبارتند از:
دسترسی به اطلاعات شرایط اخذ مجوز کاریابی: پس از ورود به سایت، در نوار بالای سامانه جامع کاریابی می توان به راهنمای شرایط اخذ مجوز کاریابی، در بخش داخلی و خارجی دسترسی یافت.
دسترسی به قوانین، مقررات و دستور العمل ها: در این بخش، می توان به شیوه نامه اجرایی نحوه مشارکت دفاتر کاریابی در طرح مشوق کارفرمایی، گردش کار شیوه نامه اجرایی نحوه مشارکت دفاتر کاریابی در طرح مشوق کارفرمایی، ابلاغیه میزان حق الزحمه دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی غیردولتی، آیین نامه نظارتی و انضباطی و دستور العمل رتبه بندی کاریابی ها، دسترسی یافت.
دسترسی به آدرس کاریابی ها: پس از ورود به سایت جامع کاریابی در نوار بالای سامانه جامع می توان به فهرست کاریابی های خارجی، دفاتر حمایت و هدایت، فهرست کاریابی های داخلی، کاریابی تخصصی دریایی، لیست کاریابی های منتخب برای بیمه بیکاری و کاریابی های الکترونیکی، دسترسی یافت.
دسترسی به اطلاعات تماس با ما: پس از ورود به سامانه جامع کاریابی وزارت کار، می توان از بخش تماس با ما نوار بالای صفحه، به آدرس دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شماره فاکس، شماره تلفن گروه کاریابی داخلی، گروه کاریابی خارجی و برنامه ریزی و هدایت نیروی کار، دسترسی یافت.
دسترسی به گزارش ها و مقاله ها: با ورود به سایت جامع کاریابی در بخش گزارش ها و مقاله های نوار بالای صفحه، می توان به گزارشات و مقالات مفید در زمینه کاریابی، مانند پرسش و پاسخ برای راهنمایی شغلی، نگاهی به وضعیت اشتغال و بازار کار در ژاپن و آلمان، مهارت های شناختی و رزومه نویسی، گزارش دوره بیمه بیکاری، روند اعزام نیروی کار به خارج از کشور، نگاهی به کاریابی های اینترنتی، نقش گردشگری روستایی در ایجاد اشتغال، دسترسی یافت.